Ce-ar fi daca?…


Viata te schimba, viata de educa si mai ales, iti da peste nas. De multe ori nu suntem la momentul potrivit in locul potrivit, sau cel putin asa credem noi. De fapt, nimic nu se intampla fara un motiv…

Doi indragostiti care astazi se despart cu drame, lacrimi, amenintari si gelozii isi jura dragoste sau ura vesnica. Peste cativa ani, nu mai e nici dragoste, nici ura. Destinul ii readuce in acelasi timp si acelasi loc. Nici unul nu mai e cel care a fost. Si totusi, genunchii le tremura, respiratia li se taie. Sentimente de vinovatie, frustrari, amintiri, toate le invadeaza sufletul si mintea.

Ea: ‘Ce-ar fi fost daca….?’ … daca mai eram impreuna si astazi? L-as fi iubit la fel de mult? Mai eram eu cea de astazi? Oare mai simte ceva pentru mine? Oare am insemnat ceva pentru el? M-am mai ingrasat? Am mai slabit? Oare ma mai gaseste atragatoare? Oare acum are pe cineva?

El: Oare ma mai uraste pentru cat am facut-o sa sufere? Ce-ar fi daca i-as propune sa ne mai vedem? Oare are pe cineva? O sa creada ca vreau sa avem iarasi o relatie? Daca facem sex, o sa fie dezamagita de mine?

Pe masura ce intrebarile se aduna, pe atat starea de neliniste se adanceste. In aceeasi camera singuri, amandoi stiu ce urmeaza. Nimic nu mai e la fel. Sarutarile sunt straine, mangaierile sunt retinute, instinctele primeaza… si nu prea. Actul se consuma, urmeaza tacere. Avalansa de ganduri se porneste iara… Amandoi ar vrea sa zica ceva si totusi niciunul nu poate sa o faca.

Gheata se sparge, isi aprind cate o tigara, discuta , lamuresc. Fiecare isi trage concluziile, corect sau gresit. Se privesc cu alti ochi acum… In realitate insa, intotdeauna va ramane ceva nespus. Intotdeauna va fi ceva ce le va fi teama sa isi spuna. Ce-ar fi daca…?

Alphalated Posts:

One thought on “Ce-ar fi daca?…

  1. Si daca, dupa ani de zile, sarutarile, mangaierile, privirile sunt la fel? Putini primesc o a doua sansa, multi fug de ea. Daca ai sti ca maine mori, care ar fi lucrurile pe care le-ai face astazi? Traieste azi ca si cum ar fi ultima zi. Pentru ca viata trece mai repede decat ne imaginam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *