Pe timp de criza, renunt la…


… mersul la cosmetica. Pot sa ma epilez si singura. Bacsisul mi-l las mie, sa am de o maslina la pranz. Plus ca mai mult timp petrecut cu mine nu poate sa dauneze. Un fel de masturbare virginala. Sau as putea sa nu ma mai epilez deloc, dar atunci as renunta si la sex si viata sociala… nu e combinatie. Mie astea-mi tin si de foame. E un cerc vicios. Daca nu mai fac sex si ma apuc sa bag in mine, atunci nu o sa mai trebuiasca sa ma epilez, ca nu ma mai fute nici dracu. Nici macar eu.

…taxi. Trebuie doar sa reusesc sa ma trezesc mai devreme sau sa nu beau alcool ca sa conduc. Daca nu mai beau alcool, atunci mai fac niste economii la buget. Totul se leaga… se pare ca viata sanatoasa e si mai ieftina. Hmm… O sa am bani de benzina, revizie si impozit. Poate imi schimb si viziera la casca… Pana atunci merg pe jos. Cu RATB-ul nu ma risc ca ‘e muisti’ si ma pun sa-mi iau bilet. Desi as putea sa iau niste plasturi la mine sa ma fac ca ii vand prin tramvai, ca am vazut ca p-astia nu-i controleaza nimeni. O sa ma gandesc.

… shopping de depresie. Clar atunci fac cele mai proaste alegeri. Plus ca atunci cand vad ce kkturi am cumparat ma apuca iar depresia. Si o dau pe ciocolata. Si nu-i bine. Ciocolata costa si are efecte secundare. Trec pe meditatie. E mai ieftin sa stai in Lotus decat sa mergi la mall.

… facultate. Dupa ce imi iau licenta. Inca un pic si trece. Iunie bate la usa. Pana atunci termin si creditul si datoriile la terti. Trece stresul, ergo ma las de fumat. Am spus eu asta? Nuuuu.. Stellaaaaaaaaa…!!! Ce om slab sunt, sa fumez ca sunt stresata. Well, rahat se-ntampla. Ma doare capul numai cand ma gandesc la asta… Ma duc sa-mi aprind o tigara.

Alphalated Posts:

3 thoughts on “Pe timp de criza, renunt la…

  1. Ok, de acord cu lista.
    Dar sa nu te prind ca faci economie la imaginatie si umor.

  2. Nu am cum… altfel nu as fi eu… si nu am zis ca o sa renunt si la mine…

  3. :)) criza necriza, eu mor de porcul ala…e prea cute 😀 skinny fat style
    sa renunti la tine ar fi culmea crizei…hmmm mai stii, poate asta e scopul ei…renuntarea la sine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *