Hai sa fim zen… gen

Desi exista tentatia de a credea ca instig la consumul de substante interzise, departe de mine gandul asta (sic!). Am observat ca din ce in ce mai multa lume e mai agitata, mai nervoasa, mai impulsiva, mai… nefututa, nefericita. Mai ales femeile.

Nu stiu daca asta se datoreaza chiar consumului scazut de activitate sexuala sau doar le vine ciclul mai des, dar deja situatia pare sa scape de sub control.

Desi, daca stam sa ne gandim ca “e mai multe” femei pe cap de vita furajera, sa fie toate regulate ar insemna un atac puternic la celula de baza a societatii. Iar de destabilizarea acesteia oricum se ocupa Guvernul zilele astea… Un simplu “Fiti amabila, duduie…” (mai foloseste cineva cuvantul asta? :D) iti poate aduce o privire taioasa, un raspuns sec, o geanta in cap, sau toate la un loc. Nici nu apuci sa termini ca nu stii ce te-a lovit.

Cel mai grav este sa nimeresti intr-o adunatura de frustrate unde se discuta numai despre ‘curva aia cu care umbla cu tipul ala frumusel’, ‘porcul care nu a mai sunat a doua zi’ si ‘fata, crezi ca m-am ingrasat?’.

‘Curva’ aia poate nu asa disperata ca tine, ‘porcul’ ala l-ai traumatizat si nu, nu cred, sunt sigura. Si ar fi dragut sa renuntati la apelativul ‘fata’ ca nu am nevoie de confirmare, stiu si eu ce am intre picioare.

Prin urmare, recomand tuturor muierilor crizate care sufera de mania persecutiei sa practice terapia prin sex. Te relaxeaza, destreseaza si face si tenul mai frumos.

Nu se uita nimeni la tine? Masturbare would do just fine… nu e impotriva religiei daca asta te retinea pana acum… Poate te apuci si de regim si mers la sala ca sa ai parte si de altceva in loc de madularul surogat de care te-ai folosit pana acum.

“When you seek it, you cannot find it.” – Zen proverb.

Alphalated Posts:

3 thoughts on “Hai sa fim zen… gen

 1. provocateur as putea spune… zen de indraznet, este o latura a ta pe care am respectat-o din acest motiv… esti indraznet de sincera! si mie chiar daca uneori nu imi place … (ciudat!) imi place, sau a inceput a – mi place… cred ca sunt calit si d-aia…:D
  bravo! umorul cu care scrii obscenitati minore, este placut si te indruma discret catre putina meditatie…
  gen – imi place!
  🙂

 2. Este vina barbatilor (90%)! Sarcina gasirii coordonatelor destinatiei si directiei de navigare este a noastra. Atata timp cat nu va exista un Barbat acolo, femeia va fi condamnata la a nu avea de unde alege si la perceptie gresita asupra relatilor, pentru ca over and over again se repera patternul „Ce face fetele? Ce mananca de este asa frumoase?” si in acelasi mod pavlovian se intareste sinapsa cu „porcul care nu a mai sunat a doua zi”. De fapt, acest gand era deja acolo, nu a aparut a doua zi?
  Cat despre „Fata o stii pe curva aia?” este doar o proiectie a propriului ego conditionat de biserica si vorba strabunicii, sii a bunicii.., sii a mamei. In realitate nu exista such thing, este doar o lupta continua dintre „sunt si ma exprim natural” si „trebuie sa fiu in cutare fel, asa se cade”
  Cat despre barbatii care flosesc acest cuvant, e vorba de „Toate fimeile sunt curve pentru ca se fute cu toti numai cu mine nu”.

 3. N-ai spus nimic nou, da’ ai spus dragut. Sa-i aplaudam cu totii pe fluturatorii de frustrari sexuale si sa ne vedem de treaba noastra.

  Si da, apelativu’ „fata” este gretos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *