Doin’ za Gizas Thing 2: Chez Cois

Dupa indelungi si zgomotoase flatulatii intelectuale m-am hotarat sa plec. O sa ma amestec printre oamenii de rand, poate o sa devin chiar un om de afaceri de succes.

Magda zice ca ar trebui sa imi fac o schimbare de look. Nu inteleg ce nu-i place la pletele mele. In Vama nu ar zice nimeni nimic, toti m-au copiat. Desi, faza cu datul din cap pe acorduri violente nu prea ma coafeaza, dar nah… I love groopies, and groopies luv me.

Mi-am deschis un restaurant: “Chez Cois”. Magda adora cuvantul asta. I-am zis ca it’s a guys thing intre mine si Iuda, dar a zis ca nu imi mai suge degetele de la picioare o saptamana daca nu fac cum zice ea. Cine l-o fi pus pe tata sa le dea gura si tzatze astora nu am sa inteleg niciodata…

Partea proasta e ca de cateva zile a aparut si concurenta la cateva blocuri distanta: “La Coiul Deghizat”. Nu o sa ghiciti al cui e. Mozes, frate. Nu pot sa cred ca nici aici nu scap de el. Noroc ca bodega lui nu e asa selecta ca joint-ul meu.

Mi-am facut si spot publicitar! Vi-l amintiti pe Lazar? Fraierul chiar e talentat. De la faza cu “Ridica-te si umbla!” mi-a ramas dator.

Partea proasta in toata asta e ca ma cerceteaza politia pentru pedofilie de cand m-am luat tot dupa pizda de Magda cu sloganul: “Lasati copii sa vina la mine”. Rahat! Daca afla cine-i taica-miu scap usor. Cred ca e tot mana lu’ bulangiul ala de Iuda cu faza asta. El si glumitzele lui…. Daca il prind ii rup picioarele si ghiciti ce: no more Gizas wonders for him…

P.S. Acest post este un pamflet si trebuie considerat ca atare! Niciun animal nu a fost ranit in realizarea lui, dar poate contine urme de alune…

Alphalated Posts:

2 thoughts on “Doin’ za Gizas Thing 2: Chez Cois

  1. Inteleg de ce nu-i place partea cu „Lasati copiii sa vina la mine”. Nici eu nu pricep de ce ma urmaresc!!!

  2. @Geez e caterinca Lazar…numa vezi ca la asta daca nu-i convine ceva isi i-a stanca’n spate si s-a tirat. Deh, are si el personalitate. e coleric =))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *