icanhazfeelingz too

…adica si eu are suflet. Din ciclul ‘una calda, una rece, cine mai doreste, cine mai serveste’, urmeaza o declaratie de sinceritate.

De obicei mai dura cu mine decat cu cei din jur, sunt prima care ma critic si ma pun mereu pe locul doi. Aceasta impresie de intangibilitate pe care o las in ochii mai putin antrenati ai unora este doar o iluzie. Acea veselie afisata constant nu ascunde decat o melancolie la gandul vremurilor de demult, care nu mai exista sau in care noi, cei de astazi, nu mai credem.

Este o arma de supravietuire intr-o societate a aparentelor, in care-mi construiesc o anumita imagine pentru a nu permite intruziuni ce ar putea lasa cicatrici adanci in constiinta mea. Fara sa vreau, tocmai aceste aparente mi-au scrijelit integritatea sinelui, pe care acum incerc sa il vindec de toate amprentele de pana acum.

Am o tona de defecte si un gram de calitati. Sunt ipocrita si uneori pot fi un prieten de rahat. Sunt o curva pe trotuarul sinceritatii si imi lipseseste curajul de a vorbi deschis despre ceea ce simt, preferand sa fac glume pe seama asta. Intarzii la intalniri si invoc scuze penibile. Sunt bufonul grupului de prieteni, dar si cea care ii mustreaza cel mai aspru. Nu sunt cea mai frumoasa femeie din lume, nici cea mai inteligenta. Sufletista? Da, daca se pune faptul ca tin la mine foarte mult. De fapt, tot ceea ce fac o fac pentru ca ma iubesc pe mine. De asta ofer iubire, de asta ii ajut pe cei de langa mine. Egoism? Poate ca da, dar ce va pasa atata timp cat ne este la toti bine?

Am hotarat sa-mi fac o promisiune, sa las la o parte temeri si aparente si sa incerc sa ma vad cu ochi buni si intelegatori. Sa nu-mi fie teama ca voi fi judecata sau etichetata, aratata cu degetul sau blamata pentru cuvinte, fapte, ganduri, sentimente. Ma dezbrac deci de inhibitii, complexe si frustrari, de vechiul eu.

Voi avea incredere in mine si ma voi respecta, voi rade si voi plange de cate ori voi simti, fara a fi cenzurata de prejudecati. Voi iubi liber si fara teama sau regrete. Promit sa ma sprijin si sa ma incurajez, sa ma iubesc in momentele bune, dar si in cele rele, indiferent de obstacolele pe care le voi intampina de-a lungul vietii. Ma pretuiesc si ma onorez si promit sa fiu sincera cu mine insami.

photo: imdb.com/Mongol

Alphalated Posts:

7 thoughts on “icanhazfeelingz too

  1. Nimic din lumea asta nu va putea opri vreodata un spirit care vrea sa se exprime liber.

  2. 🙂 maybe for the first time you actually admitted in public something about yourself.

    now i’m just gonna’ let you figure out who i am.

  3. O declaratie interesanta, sunt curioasa de ce a fost declansata. It’s ok Alpha, noi sa fim sanatosi, nu conteaza cum te vad ei, conteaza cum te vezi tu. Si da, cel mai greu lucru este sa te ierti pentru ce consideri ca ai gresit si sa te accepti asa cum esti. But it’s gonna be alright in the end 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *