Doin’ za Gizas Thing 3: Magda’s 10

When in Rome act like a roman they say… ergo daca vreau sa blend with humans, I have to act like one… Chez Cois e pe val, de parnaie am scapat, Iuda e cu muiaafara ploaie, viata-i greu, Lazar nu mai misca.

Trebuie sa te adaptezi. Mersul la Bamboo e ca mersul la moschee de pe vremea mea, femeile sunt independente pe banii barbatilor, ei sunt prosti, ele tot curve. Astazi se numeste emancipare.

Magda s-a trezit ca e si ea femeie emancipata si ca ar fi cazul sa emita pareri proprii. S-a gandit ca cele 10 porunci sunt deja fumate. Asa ca a facut ea unele noi:

1. sa sugi pula nu e pacat… e pacat sa musti

2. sa te futi in cur nu  e pacat… e pacat sa nu faci clisma si sa bei ceai verde

3. 69 nu e pacat… e doar naspa

4. sa stai capra nu e pacat… e pacat sa fie el bou

5. sa folosesti lubrifiant nu e pacat… e pacat sa fii gay pasiv si sa o dai pe tingle

6. sa pui botul nu e pacat… e pacat sa dai pe langa

7. sa fie scurt si intens nu e pacat… e pacat cand asta inseamna 5 minute cu tot cu incalzire

8. sa ai amanta nu e pacat… e pacat sa fii atat de prost incat sa se afle

9. sa te masturbezi nu e pacat… e chiar recomandat

10. sa inghiti nu e pacat… e pacat sa scuipi

Trebuie sa recunosc: in spatele oricarui barbat puternic (adica io) exista o femeie su(s)pusa. Gagi e si sado-maso… ideea ei de preludiu mai nou e biciuirea cu crengute de maslin. I-am zis ca atata timp cat nu ma pironeste de doua bete legate perpendicular si nu imi da cu otet pe rani pot sa traiesc cu asta.

P.S. Acest post este un pamflet si trebuie considerat ca atare! Niciun animal nu a fost ranit in realizarea lui, dar poate contine urme de alune…

photo: apocalipsa.ro

Alphalated Posts:

7 thoughts on “Doin’ za Gizas Thing 3: Magda’s 10

  1. tin sa te contrazic rhk, asta e mai tare, de unde le-ai scos si pe astea (poruncile) alpha? scuza-ma, de unde le-o fi scos magdalena?! foarte tare!

  2. @rhk… oh well, nici macar Gizas nu-i perfect. zambetul tau e ca o pictura pt mine.. or something… mintzeam… i wuz just kissing ass….

    @ marius… crede si nu cerceta! Magda e printre noi…

  3. du-te Dicăăăă! Mariuse, tu ai citit altceva ce a scris Alpha? really now, asta-i unul dintre cele mai slabe post-uri. Nu ideea, ci scriitura in sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *