Calitateeee… frate!

Timp de (Gizas knows how many) saptamani am avut un poll in care va intrebam care este cel mai important criteriu in definirea unei vieti sexuale bune si v-am pus sa alegeti dintre urmatoarele: frecventa, calitate, durata, raportul de orgasme / intalniri, atractia fizica fata de partener, diversitate, si alte doua optiuni nenominalizate.

Curiosi sa aflati rezultatul? Vreti sau nu, tot vi-l zic. Vi-l si arat in printscreen-ul de langa. Ca un top 3, lumea prefera calitate, apoi atractia fizica fata de partener si raportul de orgasme/ intalniri.

Acum, daca pentru unii calitate inseamna sa-ti bagi un pantof cu toc in cur sau sa o arzi pe laba la un film porno cu copii (i know people who know people), nu mai conteaza. In sfarsit, dupa principiul ‘scurt, dar intens’, aviz amatorilor… cel mai putin conteaza durata si frecventa.

De astazi avem si un poll nou, pentru bunul mers al episoadelor cu Gizas. Daca tot sunteti acolo puteti sa faceti si o fapta buna. Deasupra aveti un buton de donate. Visul meu este sa imi achizitionez un strap-on ca acesta.

M-as fi dus sa dansez pentru el, dar mi-au spus ca daca strap-on-ul nu este cumva numele vreunei boli capatate in urma unei misiuni prin nush ce tzara din lumea a7a, nu se pune. Le-am zis ca sufar de orgasmita multiplita cronica in placi si am plecat…

Alphalated Posts:

6 thoughts on “Calitateeee… frate!

 1. adica da-o dracu’ de durata si frecventa…
  unu si bun….scurt si intens…sa dea cu orgasm…sa fie atractie fizica…si sa am la ce ma gandi tot anul…
  parca asa dadea nu?

  my $$ iz on inspiration

  p.s. don’t forget to drink your water
  and please share

 2. Bai ma leshi….Adica daca fac sex de „mare calitate” odata pe luna, inseamna ca sunt fericita dpdv sexual?! No, hun…

 3. Multe cupluri se vaita ca au contacte in fiecare zi si nu-si dau seama de ce nu mai simt placerea de la inceput.
  Aia mai cu dare de mana (a nu se-ntelege adeptii lui Onan) ajung la psihoterapeutzi sa-i intrebe ce sa faca pentru a-si readuce in activitate anumite placeri si senzatii, iar doctorii le recomanda jucarii si locuri scumpe la vedere (si pretz) in care sa-si impinga lutu’ la deal…
  De asemenea creand prilejuri pentru sex-shop-uri sa-si mai vanda din „nebunii” sau plafar-uri sa scada stocul de Tian-Li.

  Iete ca nu-i chiar asa.
  Din comentarii reiese ca majoritatea prefera cantitatea in detrimentul calitatii…

  In opinia mea respectivii se confrunta cu una din situatiile:
  – you ain’t getting any very often… or as often as you’d like to;
  – you’re all a bunch of nympho(e)s ;

  Pt cuplurile cu obiceiuri zilnice si posibilitati conjugale: incercati de cateva ori cel mult o data pe saptamana; vedeti ce simtiti in momentele respective !

  Mi-a placut raspunsul fyammei.

  Disclaimer:
  – comment-ul face referire la ambele sexe;
  – 21:30 si 0.7L vin rosu la bord; I ain’t cuttin’ any slack.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *