Magnet de frigider…

Imi plac magnetii de frigider. Mult de tot. Atat de mult, incat as fi in stare sa ii pun si pe alte obiecte electrocasnice, poate chiar sa le dedic un perete in dormitor. Ca un hall of fame. Nu stiu ce ma retine. Poate totusi chiar o s-o fac odata…

Am o prietena foarte buna. Cea mai buna. Atat de buna, ca imi vine sa ii dedic un magnet de frigider. Chiar ea are unul pe care scrie: “Prietenul este cel care desi stie totul despre tine, tot te iubeste.” Eu o iubesc. Atat de mult, ca atunci cand o sa se mute din oras, o sa imi fac un magnet de frigider… cu poza ei.

A. este un om frumos. Este un om destept si pasionat. Este compulsiva si impulsiva. Este foc, este lumina, este viata. Este constiinta mea. Dar asta stiati deja. E smartass, e badass, e kickass. Este eu, complet diferita.

E omul care ma suporta, care ma intelege fara cuvinte, care e acolo si cand nu e. Care ma iubeste cand sunt nemernica, care ma loveste cand o iau razna. Care imi pune intrebari, nu imi da sfaturi, care ma ridica de jos si ma scutura de praf. Care ma pupa pe frunte, care ma injura, care imi zice ca sunt de rahat si nu ma supar. Care ma tine in brate si care ma alinta.

A. poate sa faca orice. A. poate sa fie ce vrea sau cine vrea, cand vrea. A. este tot ce ai vrut sa te faci cand o sa fii mare 🙂 .

Cati dintre voi aveti o A.?

…iar daca viata s-ar reduce la un magnet de frigider, oare ce ar scrie pe el? Si ce forma ar avea?

Alphalated Posts:

5 thoughts on “Magnet de frigider…

  1. eu am un prieten atat de bun incat l-am pus in congelator… eu cand o sa mor el inca o sa traiasca 🙂

  2. eu am tot o A. culmea 🙂 si da, i-as dedica tot frigiderul cu tot cu magneti, pentru ca si gateste de mori, imi gateste de mor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *