Metamorfoza [teaser]

A tipat. A tipat atat de tare ca tot orasul a vibrat…. nu mai era umana. Plange in tandem cu ploaia. Picaturile de apa se preling pe geam ca lacrimile pe obrazul ei stang.

Sanii o dor, ii simte mai mari, fierbinti. Coapsele se definesc, talia se subtiaza, unghiile i se coloreaza intr-un rosu aprins, ochii capata o stralucire perversa, buzele se separa una de cealalta lasand loc varfului limbii sa se dezlantuie jucaus.

Abdomenul incepe sa se contracte ritmic in timp ce respiratia accelerata ii dicteaza ca adrenalina a inceput deja sa ii pulseze in vene.

Pupilele i se dilata, sfarcurile i se intaresc, simte cum fiecare bucatica a epidermei are dorinta impregnata adanc, prin carne, pana la os… prin maduva…

Stiletto, mascara, ruj, parfum, piele fina… vanatoarea incepe. Muzica, dans, bautura, lumini ametitoare, transpiratie, atingeri, cearceafuri sifonate, gemete, orgasm, dus, somn… singuratate.

Asa ca a tipat si a tipat, dar nimeni nu o auzea… pentru ca tuturor le era teama…

Alphalated Posts:

11 thoughts on “Metamorfoza [teaser]

  1. daca nu bagai finalul, puteam sa jur face geno cu bara olimpica incarcata, ultima repetare.
    da nah fiecare cu fetisul lui.
    :))

  2. hai frate, ma simt ca in tabara, cand spuneam povesti de gruaza in jurul focului….desii n-am fost in nicio tabara cu foc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *